zondag 8 maart 2020

Hoe Yahoo-contacten op uw Android-apparaat te synchroniseren en te synchroniseren?

Heeft u een probleem waarbij u de Yahoo-contacten op uw Android-apparaat niet kunt synchroniseren of de-synchroniseren? Dan moet u op zoek zijn naar oplossingen die relevant en nuttig zijn, toch? Welnu, dan moeten we zeggen dat u op de perfecte plek bent en hier zult u zeker alle antwoorden op uw vragen vinden.

Maar voordat u begint met het proces; Als u andere problemen met uw Yahoo-mail ondervindt, hebben we een efficiënte helpdesk van Yahoo. Het team hier is goed geoefend en geeft u alleen betrouwbare oplossingen. Maar dit kan alleen gebeuren als u onmiddellijk contact opneemt met de techneuten.

Volg de onderstaande stappen om de synchronisatie van uw Yahoo-e-mailcontacten in of uit te schakelen:

  • Allereerst moet u naar ‘Yahoo Mail toevoegen’ op uw Android-apparaat.
  • Vervolgens moet u gaan en de instellingen-app van uw Android-apparaat openen.
  • U moet nu op de optie ‘Accounts’ tikken en naar de volgende stap gaan.
  • Daarna moet u ook op het tabblad ‘Yahoo’ tikken.
  • Daarna moet u een tik op uw ‘Yahoo Mail’ -account maken.
  • Ten slotte moet u gaan en de ‘Synchroniseer contacten’ opties selecteren om het AAN te kunnen zetten. En als u de synchronisatie UIT wilt schakelen, hoeft u alleen de optie ‘Contacten synchroniseren’ uit te schakelen om het UIT te schakelen, dat is het.

Nu moeten de bovenstaande stappen u helpen om het Yahoo-e-mailsynchronisatiecontact AAN / UIT te zetten op uw Android-apparaat. Maar als u problemen ondervindt tijdens het proces, moet u meteen contact opnemen met de technici van Yahoo Telefoonnummer . En de technici die hier worden aangeboden, zijn zeer bekwaam en in staat om gerelateerde problemen op te lossen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, maar neem hier zonder aarzeling contact op met het team. U zult merken dat de services hier altijd beschikbaar zijn en dat het team altijd klaar staat om te helpen bij het oplossen van problemen met Yahoo.

Lees ook deze blog: Snelle stappen om uw Hotmail-account te herstellen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Featured post

Hoe eenvoudig een hersteloptie voor Yahoo-mailaccount verifiëren?

Yahoo-mail is populair en wordt door duizenden mensen gebruikt, daarom zijn hackers er altijd op uit om Yahoo-accounts te hacken en informat...