donderdag 3 oktober 2019

Hoe een Linkedin-account te verwijderen met behulp van uw bureaublad?

Linkedin Klantenservice Nummer

Heeft u problemen met het verwijderen van uw LinkedIn-account? Bent u op zoek naar manieren die gemakkelijker te volgen zijn? Maak je dan geen zorgen, je bent de juiste blog aan het lezen. Wij bij LinkedIn Klantenservice bieden u de beste oplossingen die u op elk gewenst moment kunt opzoeken en uw problemen kunt oplossen.

  • Het eerste wat u nodig hebt, is om de LinkedIn-webpagina te openen. Als u dit doet, wordt u automatisch aangemeld wanneer u uw LinkedIn-startpagina opent. Anders moet u zich eerst aanmelden door uw naam en wachtwoord in te voeren en vervolgens op de optie Aanmelden te klikken.
  • Vervolgens ziet u in de rechterbovenhoek van het tabblad ‘Ik’ van uw profiel. Klik erop om door te gaan.
  • Nu moet u naar het vervolgkeuzemenu gaan dat u bovenaan het tabblad 'Ik' vindt. Vervolgens moet u op instellingen & Privacy klikken.
  • Nu onderaan de pagina Instellingen & Privacy vindt u de optie om uw account te verwijderen. Hiervoor moet je naar beneden scrollen en dan klik je gewoon op de optie 'Je LinkedIn-account sluiten', maar als je een Premium-lidmaatschap hebt, mag je je account niet sluiten totdat je je lidmaatschap opzegt. Dus, annuleer eerst uw lidmaatschap en ga dan verder om het account te sluiten.
  • U ziet nu een lijst met redenen waarom u uw account wilt sluiten. Zoals; Ik heb een privacyprobleem, ik ontvang ongewenste e-mails of ik heb een dubbel account. U hoeft alleen maar een van de opties te kiezen om het account te sluiten en als u een prompt op het scherm krijgt voor feedback, vindt u deze aan het einde van de pagina.
  • Nadat u het bovenstaande hebt gedaan, moet u nu op de optie 'Volgende' klikken en vervolgens moet u uw wachtwoord in het gegeven veld typen. Houd er ook rekening mee dat als u een lid had, u ook op ‘Abonnement op Google afmelden’ moet klikken. Nu kunt u doorgaan naar de volgende stap.
  • Als laatste moet u op de ‘Account sluiten’ klikken door deze actie uit te voeren wordt uw account verwijderd. Om uw account uit de zoekresultaten van zoekmachines te laten verdwijnen, ziet u het misschien pas na een paar weken gebeuren.

Daar ben je klaar! U hebt uw account verwijderd. Als u andere informatie over uw LinkedIn-account nodig heeft, aarzel dan niet en bel ons meteen op LinkedIn Klantenservice. Ons team van experts is beschikbaar om u te helpen wanneer u hulp of ondersteuning nodig hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Featured post

Hoe eenvoudig een hersteloptie voor Yahoo-mailaccount verifiëren?

Yahoo-mail is populair en wordt door duizenden mensen gebruikt, daarom zijn hackers er altijd op uit om Yahoo-accounts te hacken en informat...