woensdag 25 september 2019

Geconfronteerd met problemen bij het creëren van een nieuw hotmail-account?

Hotmail Klantenservice Nederland

Heb je een probleem met het maken van een nieuw Hotmail-account? Wordt het frustrerend? Wees gerust op uw gemak, want de oplossingen voor uw probleem zijn hier Hotmail Nederland. U kunt ons altijd opzoeken wanneer u hulp of informatie nodig heeft.

Volg de onderstaande stappen zorgvuldig:
  • Eerst moet u de pagina Aanmelden openen. Op het weergegeven scherm ziet u de optie voor ‘Eén maken’ (om een account aan te maken), klik erop. Hiermee wordt u direct gestart bij het maken van een Hotmail-account.
  • Nu op het scherm ziet u details die u moet invullen in het Create a Account.
  • Eerst ziet u 'Maak een accountpagina, u moet uw voor- en achternaam invoeren in de gegeven velden en ook uw gebruikersnaam.
  • Voer vervolgens een wachtwoord van minimaal 8 tekens in. Vermeld ook uw vorige e-mail-ID terwijl u uw gegevens invult.
  • Nu moet u uw landcode en -nummer en een alternatief e-mailadres invullen.
  • Het is een procedure die u nodig hebt om de gegeven codeletters in te voeren die op het scherm worden weergegeven.
  • U ziet nu een weergegeven scherm met drie verschillende domeinen. Met het installatieproces van Microsoft Office kunt u meestal kiezen uit drie verschillende domeinen om een nieuw account aan te maken.
  • U selecteert vervolgens een e-mailadres die u niet gebruikt en daar gaat uw Hotmail-account in een mum van tijd aangemaakt.
Opmerking: u hoeft zich geen zorgen te maken over uw gegevens in uw oude Hotmail-account, omdat Microsoft het zo gemakkelijk heeft gemaakt om iets te doen. U kunt al uw gegevens overbrengen van uw oude account naar uw nieuwe account.

Nu bent u klaar met het maken van een nieuw Hotmail-account. We verzekeren u dat de bovenstaande stappen de eenvoudigste manier zijn om deze taak uit te voeren.

Voor verdere vragen of hulp kunt u altijd onze Hotmail Klantenservice-site bezoeken. Wij zijn beschikbaar om u te helpen uw oplossingen in een mum van tijd te vinden en u zult zich gemakkelijker voelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Featured post

Hoe eenvoudig een hersteloptie voor Yahoo-mailaccount verifiëren?

Yahoo-mail is populair en wordt door duizenden mensen gebruikt, daarom zijn hackers er altijd op uit om Yahoo-accounts te hacken en informat...